Udtalelser

"Jeg kan se mig selv i spejlet og sige - det går sgu meget godt!"

Da jeg kom hos Lotte første gang, var jeg fyldt op af negative tanker, der fyldte alt for meget i mit hoved. Det var som om, der sad en lille djævel på min ene skulder, der hviskede grimme ting i mit øre og gjorde mig ked af det. Når jeg stod foran et spejl, kiggede jeg væk, for jeg havde ikke lyst til at se på mig selv.


Nu kan jeg se mig selv i spejlet, og sige - det går sgu meget godt!


Jeg er blevet mere glad for mig selv, og selvom vi kun snakkede lidt om spisevaner, har vores snakke også rykket noget der. Jeg spiser sundere og knap så meget, fordi jeg er blevet bedre til at være god ved mig selv, og ved, at jeg fortjener det.


Christina S R, Hedensted

"...jeg får sagt fra (og til)"

Jeg gik fra hver session med utroligt mange aha-oplevelser. Og hver session satte mange refleksioner i gang. De åbnede for døren til at tage ansvar for også at passe på mig selv. Og for at sætte ord på noget som har murret indeni, men som jeg ikke kunne sætte fingeren på før.


Efter vores sessioner har jeg oplevet at kunne tage tyren bedre ved hornene, og få sagt fra (og til) fordi jeg er mere bevidst om at mærke hvis behov jeg forsøger at dække. Mit eget – eller andres.


Jeg oplevede vores sessioner som meget trygge og dybe. Du har en god evne til at få åbnet til dybe og sårbare områder, på en meget omsorgsfuld og varm måde. Du holder et fordomsfrit og åbent rum, hvor jeg følte at der var plads til mig.

Du er rigtig god til ikke at lægge din egen agenda i samtalen, og alligevel holde den på sporet.


Karrina S., Fredericia

"Det føltes som at komme hjem"

Lotte Nielsen førte mig nænsomt gennem Debbie Fords ‘Healing Your Heart’ coaching-forløb.

Jeg arbejdede med en særlig svær relation som fyldte alt for meget i mit liv, som (jeg lod) begrænse min frihed, med al den energi jeg brugte på relationen mentalt.


Det føltes som at komme hjem. Eller komme ud af fængsel. At opdage hvordan jeg var offer i den relation og hvordan jeg selv kunne tage ansvaret for at ændre adfærd og slutte fred.

Den første session løb tårerne ned af kinderne. Jeg var klar over at jeg havde mødt et stærkt redskab i Debbie Fords teknikker og en kærlig formidler i Lotte.


Tak Lotte. Vores forløb har skabt stor og varig forandring. Tak

Sofie N, København.

"jeg kan leve et mere ærligt og autentisk liv"

Jeg er taknemmelig for, at  jeg meldte mig til kurset hos Lotte. 


Det vigtigste, jeg har lært på kurset “Skyggearbejde - vejen til et liv i balance”, er netop at skyggearbejde bidrager til en større balance i livet. 


For mig har det betydet, at jeg er blevet bevidst om nogle af min skygger, mørke og lyse, og aktivt har arbejdet med dem i min hverdag.
Det har medført, at jeg har formået at sætte førhen gemte sider af mig selv fri og derved nu kan leve et mere ærligt og autentisk liv.

Dorthe D, Kolding

"Pist væk var rod og tankemylder"  

Sidst jeg havde for meget rod i mit hoved, besøgte jeg  Lotte Nielsen, tror det hedder Acces Bars, det hun laver. Hun trykkede blidt forskellige steder på mit hoved. Må sige det virkede vildt godt. Pist væk var rod og tankemylder. Har virkelig følt ro og balance i mit hoved siden.

Kan klart anbefale at kontakte hende :-)

Bente R, Vejle

"Jeg har fået en meget større tilfredshed med min krop..."

Lotte er et utrolig behageligt og tillidsfuldt væsen som jeg følte mig meget trygt ved at åbne mig op til.


Vi arbejdede med episoder fra min tidlige barndom og jeg blev også ført tilbage til tidligere liv. Det er et indre arbejde som kræver stor tryghed for at kunne gennemføres, og det gav Lotte mig. Det var ikke altid sjovt, men til gengæld effektivt.


Jeg har fået en større ro i mig selv, og fået øje på mønstre, ikke før kunne se. Jeg har fået en meget større tilfredshed med min krop som den er nu, og meget mindre sukkertrang.


Zoey E., Fredericia

"Hvilke ting og læring der kom frem på så kort tid!"

Virkelig en helt fantastisk oplevelse!
Jeg havde min session i dag. Og hvilke ting og læring og indsigt der kom frem på så kort tid! 
Det kan klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Og jeg har booket session 2 med det samme, for det kan virkelig rykke mig, kan jeg tydeligt mærke.
Kan godt forstå hun kalder sig 'Lettere med Lotte', for det blev jeg.

Tak for snakken, Lotte


Lise M. B., Haderslev

"Lotte har en kæmpe viden om mad og følelser."

Jeg har været i forløb hos Lotte, og har virkelig følt mig set og mødt i det sårbare. Hun har en kæmpe viden om mad og følelser, og hun formår at bruge viden, redskaber, varme og nysgerrighed i den helt rette mængde.


Maria B N, Herning

Slip trøstespisning i terapi med nænsomhed og omsorg.

"Har givet mig mere ro omkring min personlighed"

Har været nogle lærerige mandage, hvor du ved hjælp af dine gode teknikker, har fået os til at stille spørgsmål omkring, hvilke mørke og lyse skygger, der kan arbejdes med.


En vej til accept af mine skygger, både de mørke og lyse, har givet mig mere ro, omkring min personlighed og i hverdagen, medbringer jeg dine værktøjer, til evig accept af den jeg er.


Et meget lærerigt kursus, med åbne med-kursister, som har åbnet op for deres udfordringer og en behagelig stemning, som du har sat dagsordenen for.

Kan varmt anbefale Lotte og hendes ekspertise.

Britt, Kolding

Psykoterapi der hjælper dig til varigt vægttab

"Du har bare magiske hænder"

Tusind tak for dejlig behandling, du har bare magiske hænder. Jeg havde helt glemt, hvor skønt det er med et tomt hoved.

Sussie K, Horsens