Udtalelser

Terapi - trøstespisning

Jeg gik fra hver session med utroligt mange aha-oplevelser. Og hver session satte mange refleksioner i gang. De åbnede for døren til at tage ansvar for også at passe på mig selv. Og for at sætte ord på noget som har murret indeni, men som jeg ikke kunne sætte fingeren på før.


Efter vores sessioner har jeg oplevet at kunne tage tyren bedre ved hornene, og få sagt fra (og til) fordi jeg er mere bevidst om at mærke hvis behov jeg forsøger at dække. Mit eget – eller andres.


Jeg oplevede vores sessioner som meget trygge og dybe. Du har en god evne til at få åbnet til dybe og sårbare områder, på en meget omsorgsfuld og varm måde. Du holder et fordomsfrit og åbent rum, hvor jeg følte at der var plads til mig.

Du er rigtig god til ikke at lægge din egen agenda i samtalen, og alligevel holde den på sporet.


Karrina S., Fredericia

Coaching - relationer

Lotte Nielsen førte mig nænsomt gennem Debbie Fords ‘Healing Your Heart’ coaching-forløb.

Jeg arbejdede med en særlig svær relation som fyldte alt for meget i mit liv, som (jeg lod) begrænse min frihed, med al den energi jeg brugte på relationen mentalt.


Det føltes som at komme hjem. Eller komme ud af fængsel. At opdage hvordan jeg var offer i den relation og hvordan jeg selv kunne tage ansvaret for at ændre adfærd og slutte fred.

Den første session løb tårerne ned af kinderne. Jeg var klar over at jeg havde mødt et stærkt redskab i Debbie Fords teknikker og en kærlig formidler i Lotte.


Tak Lotte. Vores forløb har skabt stor og varig forandring. Tak

Sofie N, København.

EFT / Tapping - eksem

lotte fjernede min eksem med en enkelt gang                tankefeltterapi. Jeg kunne ikke spise peanuts eller mandler, skrælle kartofler eller vaske op, uden at mine hænder blev røde, tørre og kløede. Jeg smurte med en speciel creme flere gange om dagen, når det var værst.

 

Efter Lottes behandling forsvandt eksemen i løbet af en uge. Efter et par måneder var det helt forsvundet, og selv om jeg spiste det som jeg slog ud på før, så kom eksemen ikke igen.

Susanne B, Ågård

Undervisning (skyggekursus)

Jeg er taknemmelig for, at  jeg meldte mig til kurset hos Lotte. 


Det vigtigste, jeg har lært på kurset “Skyggearbejde - vejen til et liv i balance”, er netop at skyggearbejde bidrager til en større balance i livet. 


For mig har det betydet, at jeg er blevet bevidst om nogle af min skygger, mørke og lyse, og aktivt har arbejdet med dem i min hverdag.
Det har medført, at jeg har formået at sætte førhen gemte sider af mig selv fri og derved nu kan leve et mere ærligt og autentisk liv.

Dorthe D, Kolding

Healing - tankemylder  

Sidst jeg havde for meget rod i mit hoved, besøgte jeg  Lotte Nielsen, tror det hedder Acces Bars, det hun laver. Hun trykkede blidt forskellige steder på mit hoved. Må sige det virkede vildt godt. Pist væk var rod og tankemylder. Har virkelig følt ro og balance i mit hoved siden.

Kan klart anbefale at kontakte hende :-)

Bente R, Vejle

Healing

Tusind tak for dejlig behandling, du har bare magiske hænder. Jeg havde helt glemt, hvor skønt det er med et tomt hoved.

Sussie K, Horsens

Coaching - selvværd

Virkelig en helt fantastisk oplevelse!
Jeg havde min session i dag. Og hvilke ting og læring og indsigt der kom frem på så kort tid 
Det kan klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Og jeg har booket session 2 med det samme, for det kan virkelig rykke mig, kan jeg tydeligt mærke.
Kan godt forstå hun kalder sig 'Lettere med Lotte', for det blev jeg.

Tak for snakken, Lotte


Lise M. B., Haderslev

Terapi - trøstespisning

Lotte er et utrolig behageligt og tillidsfuldt væsen som jeg følte mig meget trygt ved at åbne mig op til.


Vi arbejdede med episoder fra min tidlige barndom og jeg blev også ført tilbage til tidligere liv. Det er et indre arbejde som kræver stor tryghed for at kunne gennemføres, og det gav Lotte mig. Det var ikke altid sjovt, men til gengæld effektivt.


Jeg har fået en større ro i mig selv, og fået øje på mønstre, ikke før kunne se. Jeg har fået en meget større tilfredshed med min krop som den er nu, og meget mindre sukkertrang.


Zoey E., Fredericia

Terapi - trøstespisning

Jeg har været i forløb hos Lotte, og har virkelig følt mig set og mødt i det sårbare. Hun har en kæmpe viden om mad og følelser, og hun formår at bruge viden, redskaber, varme og nysgerrighed i den helt rette mængde.


Maria B N, Herning

Slip trøstespisning i terapi med nænsomhed og omsorg.

EFT / Tapping - høfeber

Jeg har døjet med høfeber i flere år og haft eksem på hænderne. Efter en enkelt behandling med tankefelt-terapi hos Lotte er både høfeber og eksem forsvundet.

Forbedringen kunne allerede mærkes under selve behandlingen.


Høfeber-sæsonen er på sit højeste nu, og jeg har det fantastisk. Ingen røde øjne, ingen løbende næse – og uden nogen form for medicin.

 

P.S. Jeg tror egentlig ikke på den slags alternativ behandling og må alligevel indrømme, at det virker…

Leif B, Silkeborg

Undervisning (skyggekursus)

Har været nogle lærerige mandage, hvor du ved hjælp af dine gode teknikker, har fået os til at stille spørgsmål omkring, hvilke mørke og lyse skygger, der kan arbejdes med.


En vej til accept af mine skygger, både de mørke og lyse, har givet mig mere ro, omkring min personlighed og i hverdagen, medbringer jeg dine værktøjer, til evig accept af den jeg er.


Et meget lærerigt kursus, med åbne med-kursister, som har åbnet op for deres udfordringer og en behagelig stemning, som du har sat dagsordenen for.

Kan varmt anbefale Lotte og hendes ekspertise.

Britt, Kolding

Psykoterapi der hjælper dig til varigt vægttab