Giv mig 30 minutter af din tid,

så viser jeg dig, hvordan du kan tabe dig og holde vægten - uden kur og kalorietælling

Er din hverdag præget af uforklarlige cravings og irriterende overspisning, og føler du, at maden har taget kontrollen over dig?

  • Er du næsten konstant på slankekur, og er du træt af det?
  • Bruger du meget energi på at gemme slikpapir og chipsposer for at skjule, hvor meget du spiser?
  • Drømmer du om at gå i svømmehallen og har ikke gjort det i mange år, fordi du er bange for, hvad andre vil tænke om din krop?
  • Har du klædeskabet fuld af tøj i flere størrelser, der kan følge med din svingende vægt?

Ved at klikke her, accepterer du, at modtage mails fra mig, med inspiration, tilbud og information om balancerede spisevaner. Du kan til enhver tid afmelde det igen

Den absolut mest holdbare måde at opnå varigt vægttab

Uden afsavn og striks kalorietælling

Er du træt af mislykkede slankekure, yoyo-vægt og kronisk dårlig samvittighed over, hvad du spiser?

Drømmer du om at tabe dig, holde vægten, være glad

for din krop og kunne smile til dig selv i spejlet?

Jeg forstår dig godt.

Mit navn er Lotte Nielsen. Jeg hjælper kvinder, der kæmper med overspisning, og har forsøgt de traditionelle metoder uden succes, med at opnå et sundt og afbalanceret forhold til mad. Jeg hjælper dem med at bryde destruktive spisemønstre, og opbygge et sundt forhold til mad og krop. Med det på plads, vokser deres selvværd. De føler sig mere frie og kan igen smile til sig selv i spejlet.

Hvordan holder jeg min vægt stabil?
Hvordan stopper jeg overspisning

Derfor holder diæter ikke i længden

Kure og diæter er ensbetydende med restriktioner, afsavn og en overbelastet viljestyrke. 

Derfor virker kure og diæter ikke, når du ønsker en stabil og sund vægt.

For når du føler afsavn, kræver det enorm viljestyrke at holde dig fra de "forbudte" madvarer. 


Når du går på en kur svarer det til at tage panodiler mod hovedpine, i stedet for at ændre den arbejdsrutine, der giver dig myoser og hovedpine. En kur er i virkeligheden bare  symptombehandling.

Hvad virker så ?

Det, der virker, er at lære hvorfor du spiser som du gør. Hvorfor spiser du f.eks. på dine følelser, og hvordan kan du ændre den vane ? Hvilke begrænsende tanker har du omkring mad og dig selv ?


Ved at finde svarene på de spørgsmål, lærer du at forstå dine uhensigtsmæssige spisemønstre, så du får fat i roden af dine udfordringer. Den indsigt gør det meget lettere for dig at ændre dine vaner og slippe de overflødige kilo - for altid. Det er som at hive en mælkebøtte op med roden i stedet for bare at klippe den ned. 

Hvordan stopper jeg trøstespisning og cravings

Med min LET-metode bliver det meget lettere

Du kommer hele vejen rundt, og får ryddet op i det, der trigger din overspisning eller sukkertrang. Vi tager kærligt fat ved roden, og sammen løfter vi dit liv og trimmer dine vaner. Med min metode løfter du dit selvværd og får kontakt til din krop igen. Helt naturligt vil du tage de sunde og selvkærlige valg, og spise det, der nærer dig og din krop. Det er slut med selvsabotage og følelsen af at maden styrer dig. For med min unikke metode indser du, at du og din krop fortjener det bedste.


Drop kure og diæter nu, og lad mig vise dig en anden vej til et varigt vægttab.

Ved at klikke her, accepterer du, at modtage mails fra mig, med inspiration, tilbud og information om balancerede spisevaner. Du kan til enhver tid afmelde det igen

vægttab uden kur

Hvad ville det betyde for dig?

Hvis du kunne få et mere balanceret forhold til mad, hvor det var naturligt for dig at give din krop hvad den har brug for?


♥ At kunne se dig selv i spejlet med stolthed og respekt

At gå forbi slikhylderne i butikkerne uden at få lyst til at købe noget.

♥ At bevæge dig mere frit, og bekymre dig mindre om, hvad andre tænker om dig

♥ At hvile i dig selv fordi du ved, at du er god nok - uanset hvad vægten siger

Hvordan kommer du videre?

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig til at kvæle sukkertrangen og komme ud af overspisning. Derfor tilbyder jeg dig muligheden for en gratis Lettere Nu samtale om at slippe overspisning med mig.


I den gratis samtale tager vi udgangspunkt i, hvor du står lige nu, og giver dig en vision for, hvordan din hverdag med et balanceret spisemønster kan se ud.

vægttab gennem indsigt og vaneændring

Ved at klikke her, accepterer du, at modtage mails fra mig, med inspiration, tilbud og information om balancerede spisevaner. Du kan til enhver tid afmelde det igen

Hvad siger andre ?

              Jeg har fået en større ro i mig selv, og fået                øje på mønstre, ikke før kunne se. Jeg har fået en meget større tilfredshed med min krop som den er nu, og meget mindre sukkertrang.


Lotte er et utrolig behageligt og tillidsfuldt væsen som jeg følte mig meget trygt ved at åbne mig op til.

Zoey, Fredericia

Mindre sukkertrang med terapi
Sådan slukker du din sukkertrang

              For mig har det været en øjenåbner med                    den der sukkertrang. Jeg har tænkt, at det er min krop der vil ha sukker, når jeg får de her cravings. Men at det hænger sammen med at der er nogen følelser bag - det har været en aha-indsigt for mig, som jeg synes er meget spændende.

Den indsigt gør, at jeg nemmere kan slippe af med den her sukkertrang. Det har været super indsigtsfuldt, alle de snakke vi har haft. Det har været rigtig godt for mig.

Sanne, København

Sukkertrang kan slippes med terapi

Det får du i din gratis Lettere-nu-samtale:

♥ Du får konkrete værktøjer til at håndtere overspisning, og hvordan du kan undgå de værste  triggere.

♥ Vi vil skabe en vision for, hvordan din drømme-hverdag ser ud, når du ikke længere overspiser.

♥ Vi vil se nærmere på mulige årsager til, at du endnu ikke har sluppet overspisningen, selvom du har prøvet (næsten) alt.

♥ Du vil forlade sessionen med fornyet energi og inspiration til, hvordan du endelig kan få det balancerede forhold til mad og krop, som du drømmer om.

De fleste mennesker når aldrig at opnå deres drøm om at få en krop de elsker.


Det er ikke fordi de mangler viljestyrke eller viden om hvad de skal spise. Det er simpelthen fordi de ikke ved, hvad der faktisk skal til for at have et balanceret forhold til mad. For selvom kost og motion er vigtig, er der en ting, som de fleste glemmer i den ligning: Dine tanker og følelser, og hvordan de kan styre dit spisemønster - uden at du er bevidst om det.

Sådan lærer du at holde af din krop

Er du klar til at droppe de metoder, der ikke virker - og springe direkte til det, der faktisk holder?

Hvorfor spilde endnu flere år med stressende slankekure eller diæter, yoyo-vægt og madstress?  Hvorfor kæmpe videre selv, når jeg kan hjælpe dig, og vise dig den løsning der giver varige resultater? Du kan spare dig selv megen frustration og selvkritik ved at tage imod min rådgivning, og høre min indgangsvinkel til at slippe sukkertrang og overspisning.


Hvis du er klar til se dig selv i spejlet med stolthed, så book din gratis Lettere Nu Samtale herunder:

Ved at klikke her, accepterer du, at modtage mails fra mig, med inspiration, tilbud og information om balancerede spisevaner. Du kan til enhver tid afmelde det igen

Den halve time er helt sikkert din tid værd men...

Hvis du stadig er i tvivl, så er her lidt flere guldkorn, jeg vil dele med dig:

Sandheden om, hvorfor slankekure er den direkte vej til øget vægt og faldende selvværd.

Hemmeligheden bag  hvordan du indfører vaneændringer, der holder i længden.

Hvordan det faktisk kan blive let for dig at spise det, din krop har brug for.

Ved at klikke her, accepterer du, at modtage mails fra mig, med inspiration, tilbud og information om balancerede spisevaner. Du kan til enhver tid afmelde det igen