Om mig 

Min historie

Lotte, ca. 3 år

Jeg hedder Lotte Nielsen, og er født i 1967. Jeg bor i Vejle, og er en passionista udi sammenhængen mellem krop og sjæl, og ikke mindst koblingen mellem mad, krop og følelser.


I mange år kæmpede jeg med trøstespisning og et noget anstrengt forhold til mad – og sukker især.


Jeg spiste alt for meget sukker, selvom jeg vidste, at det ikke var sundt. Selvbebrejdelser, skam og dårlig samvittighed var en del af min hverdag, fordi jeg følte, at sukkeret styrede mig.

Sådan er det heldigvis ikke mere. Jeg har fundet vejen ud af sukkerfælden. Med terapi, hvor jeg fandt ind til det der lå bag ved min trøstespisning, kunne jeg slippe sukkeret.


Nu føler jeg mig let og fri – både til at spise (lidt) sukker og at lade være.


Fordi jeg ved hvor anstrengende det er, at være styret af sukkeret ( og følelserne), brænder jeg for at hjælpe andre til at komme ud af den onde sukkerspiral, og finde vejen til varig sundhed og nydelse.


Lotte, ca. 50 år

Det får du hos mig

Psykoterapi i Vejle med gratis parkering lige ved døren
 • Jeg er rolig, lyttende, nærværende
 • Jeg lægger stor vægt på at inddrage kroppen i mine samtaler 
 • Stor viden om hvordan mad og følelser hænger sammen
 • Fordi jeg selv har gået vejen, møder jeg dig med accept, åbenhed og forståelse
 • Jeg bruger min intuition til at sammensætte den bedste behandling til dig
 • Har en kæmpe værktøjskasse og masser af livserfaring 
 • Gratis parkering lige ved døren
 • Hyggeligt og lyst kliniklokale med en skøn energi.

Anbefalinger

Healing - tankemylder  

Sidst jeg havde for meget rod i mit hoved, besøgte jeg  Lotte Nielsen, tror det hedder Acces Bars, det hun laver. Hun trykkede blidt forskellige steder på mit hoved. Må sige det virkede vildt godt. Pist væk var rod og tankemylder. Har virkelig følt ro og balance i mit hoved siden.

Kan klart anbefale at kontakte hende :-)

Bente R, Vejle


Healing

Tusind tak for dejlig behandling, du har bare magiske           hænder. Jeg havde helt glemt, hvor skønt det er med et tomt hoved.

Sussie K, Horsens

Coaching - relationer

Lotte Nielsen førte mig nænsomt gennem Debbie Fords ‘Healing Your Heart’ coaching-forløb via Skype.

 Jeg arbejdede med en særlig svær relation som fyldte alt for meget i mit liv, som (jeg lod) begrænse min frihed, med al den energi jeg brugte på relationen mentalt.

Det føltes som at komme hjem. Eller komme ud af fængsel. At opdage hvordan jeg var offer i den relation og hvordan jeg selv kunne tage ansvaret for at ændre adfærd og slutte fred.

Den første session løb tårerne ned af kinderne. Jeg var klar over at jeg havde mødt et stærkt redskab i Debbie Fords teknikker og en kærlig formidler i Lotte.

Tak Lotte. Vores forløb har skabt stor og varig forandring. Tak

Sofie N, København.

EFT / Tapping - eksem

lotte fjernede min eksem med en enkelt gang                            tankefeltterapi. Jeg kunne ikke spise peanuts eller mandler, skrælle kartofler eller vaske op, uden at mine hænder blev røde, tørre og kløede. Jeg smurte med en speciel creme flere gange om dagen, når det var værst.

 

Efter Lottes behandling forsvandt eksemen i løbet af en uge. Efter et par måneder var det helt forsvundet, og selv om jeg spiste det som jeg slog ud på før, så kom eksemen ikke igen.

Susanne B, Ågård

Coaching - selvværd

Virkelig en helt fantastisk oplevelse!
Jeg havde min session i dag.
Og hvilke ting og læring og indsigt der kom frem på så kort tid 
Det kan klar anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og jeg har booket session 2 med det samme, for det kan virkelig rykke mig, kan jeg tydeligt mærke.
Kan godt forstå hun kalder sig 'Lettere med Lotte', for det blev jeg.

Tak for snakken, Lotte

Lise M. B., Haderslev

EFT / Tapping - høfeber

Jeg har døjet med høfeber i flere år og haft eksem på hænderne. Efter en enkelt behandling med tankefelt-terapi hos Lotte er både høfeber og eksem forsvundet.

Forbedringen kunne allerede mærkes under selve behandlingen.


Høfeber-sæsonen er på sit højeste nu, og jeg har det fantastisk. Ingen røde øjne, ingen løbende næse – og uden nogen form for medicin.

 

P.S. Jeg tror egentlig ikke på den slags alternativ behandling og må alligevel indrømme, at det virker…

Leif B, Silkeborg

Undervisning (skyggekursus)

Har været nogle lærerige mandage, hvor du ved hjælp af dine gode teknikker, har fået os til at stille spørgsmål omkring, hvilke mørke og lyse skygger, der kan arbejdes med.


En vej til accept af mine skygger, både de mørke og lyse, har givet mig mere ro, omkring min personlighed og i hverdagen, medbringer jeg dine værktøjer, til evig accept af den jeg er.


Et meget lærerigt kursus, med åbne med-kursister, som har åbnet op for deres udfordringer og en behagelig stemning, som du har sat dagsordenen for.

Kan varmt anbefale Lotte og hendes ekspertise.

De bedste hilsner Britt

Undervisning (skyggekursus)

           Jeg er taknemmelig for, at  jeg meldte mig til kurset

           hos Lotte. 
Det vigtigste, jeg har lært på kurset “Skyggearbejde - vejen til et liv i balance”, er netop at skyggearbejde bidrager til en større balance i livet. 
For mig har det betydet, at jeg er blevet bevidst om nogle af min skygger, mørke og lyse, og aktivt har arbejdet med dem i min hverdag.
Det har medført, at jeg har formået at sætte førhen gemte sider af mig selv fri og derved nu kan leve et mere ærligt og autentisk liv. Med venlig hilsen Dorthe D

UDDANNELSER:

 • 2020: Kursus i "Supervisor i mad og følelser" hos psykolog Mette Holm


 • 2014-18: Psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i Århus (Står primært for oplevelseorienteret terapi, der bygger på eksistentielle og humanistiske værdier)


 • 2012-14: Integrative "healing your heart" coach hos Debbie Ford (Den bygger på skyggearbejde og Debbie Fords mange bøger om det emne)


 • 2012 - ?:  Healingskurser: Access bars, Reiki Healing, Energetic Transformations


 • 2012:  Tankefeltterapi-uddannelsen hos Henrik Lund
Holistisk psykoterapi for krop og sjæl